SommerCamps

Igen i år afholder vi SommerCamps på Nyborg Gymnasium.

I år afholder vi en super spændende CSI sommercamp, hvor du har mulighed for på en sjov og spændende måde er med til at opklare mordmysterier på Nyborg Gymnasium.
Du vil bl.a. skulle afhøre mulige mistænkte, afsøge gerningssteder og lede efter spor, tage fingeraftryk, lede efter mikroskopiske blodspor og meget andet. Vi håber på at rigtig mange af jer har lyst til at deltage i vores camp i starten af sommerferien 2018.

Tilmelding lukket

Sommercamp

Sommercamp!CSIHvad? 3 spændende dage hvor vi bruger kriminaltekniske metoder til at løse en forbrydelse. Det er for dig der er vild med serierne CSI, Bones og Criminal Minds eller dig der er vild med science.Hvornår? Mandag-onsdag i uge 26, den 26.-28. juniHvad tid? Mandag og tirsdag fra kl.9-16, onsdag fra kl. 9-22. Danehof MakerCampHvad? En MakerSpace camp hvor historie og teknologi mødes. Vi arbejder med hvordan fx animationer og computerspil kan genoplive historien.Hvornår? Onsdag- fredag i uge 26, den 28.-30. juniHvad tid? Onsdag kl. 9-22, torsdag-fredag kl. 9-16 Pris: 200 kr. pr. camp inkl. frokost de tre dage og aftensmad onsdag Læs mere og tilmeld dig på www.ngbrobygning.dk

Opslået af Nyborg Gymnasium på 24. maj 2017

(Danehof MakerCamp er desværre blevet aflyst!)